Sagt

nsterbrydning

- en metode til forandring

DET SIGER MINE KURSISTER OG FOKUSPERSONER

VIRKER DET?

 

-sagt om karrierecoaching:

 

Kære Geert.

 

Jeg var på karriereudviklingskursus hos dig i juni måned. Her satte jeg mine mål på papir, og gik derefter hjem og øvede mig på at lave mit livs første cv, et funktions-cv. CV´et sendte jeg til fire mennesker, ikke specielt udvalgte, men dog gennemtænkt:

En tidligere kollega, en studiekamerat, en veninde og min praktikvejleder fra min tid som praktikant på XXXX for 15 år siden. Hende har jeg skrevet julekort med i alle årene og nu kommer pointen: Hun tilbød mig et job. Jeg havde fire mål: 15 minutters transporttid, max 20 timer om ugen, kolleger og frokostordning. Jeg fik de tre opfyldt, men må altså køre til Brøndby (30 minutter) for at få dem realiseret :-)

 

Kontrakten er underskrevet og jeg er klar til start! Og jeg kan ikke vente med at fortælle dig den glade historie.

...direkte fra det virkelige liv, og en stor tak for sparket på karriereudviklingskurset.

 

Mine mål var egentlig fomuleret på forhånd, men ikke nedskrevet og derfor heller ikke noget jeg sån rigtig kæmpede for.

 

Mange hilsener M…..

UDBYTTE:

 

Hej Geert. Jeg har en god nyhed – jeg har fået arbejde! Jeg var i går til anden samtalerunde, og uden redskaberne fra din undervisning, havde jeg aldrig klaret den. Jeg glæder mig helt vildt!

Katrine P., Kursus i Coaching i Organisationer på Tietgen Kompetencecenter.

 

Hej Geert. Lige en opfølgning på mit 12 tal i fredags. I dag en uge efter på præcis samme tidspunkt 9.30 var jeg til jobsamtale og fik jobbet! Der var 2 stillinger og vi var over 200 ansøgere. Jeg brugte en masse guldkorn fra kurset og kørte videre på den selvtillid jeg fik under kurset og i fredags.

Alt for fed fornemmelse at sidde klogere og en uge efter eksamen have fået fuldtidsjob i en SFO som var mit drømmejob. Har haft den vildeste uge!

Niels Schmidt, deltager på Coaching i Organisationer

 

Hej Geert. Hvis jeg med denne evaluering skal hjælpe til at gøre kurset bedre ved at være kritisk, er jeg ikke særlig hjælpsom – for jeg er virkelig begejstret! Det har været helt fantastisk og jeg har fået så meget læring ud af disse uger, trods at stoffet ikke er helt nyt, så er det i nye sammenhænge med andre vinkler og meget mere i dybden end tidligere.

Jeg har sjældent mødt mennesker som dig, der er så anerkendende og positiv og motiverende i sin adfærd.

Janni B.N., Kursus i Coaching i Organisationer, Akademiuddannelsen

MERE UDBYTTE:

 

Jeg ved fra mange af dine deltagere, at det har været super for dem at have dig som underviser, og at du har gjort en forskel i deres liv.

Henriette R.K., Ressourcen, Nyborg

 

Stort cadeau til jer, for den store indlevelse i hver enkelt kursusdeltager. Det er krævende og det klarede I godt. Og meget fint, at I har brugt tid på individuelle besvarelser.

Kursist på 3-dages Iværksætterkursus hos Dansk Journalistforbund

 

Jeg er på et tidspunkt i mit liv, hvor en afklaring af min situation er helt afgørende. Den afklaring har jeg fået på kurset. Jeg går direkte hjem og laver en række ændringer, der vil give mig et andet og bedre liv.

Kursist på Profession Freelancer, for FreelanceGruppen i Århus.

 

Geerts personlighed er meget imødekommende og tillidsfuld. Han brænder for emnet og det smitter af. Han er den mest tålmodige lærer, jeg nogensinde har haft.

Kursist på Akademiuddannelsen, Tietgenskolen, Odense.

 

Titlen på kurset lever utrolig godt op til dagens indhold! Dejligt med en hel dag, hvor vi kun fokuserer på mål, muligheder og alt det positive.

Kursist på kurset ”Fra daglejer til professionel Iværksætter” hos Dansk Journalistforbund.

KONTAKT

 

Geert Mørk

Ligustervænget 26

5250 Odense SV

mail@moensterbrydning.dk

www.moensterbrydning.dk

Tlf. 2323 0615

 

“Alt hvad vi siger og gør, får først betydning i lyset af den andens respons”

- John Shotter